Pavlovamed ferdigstekt bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pavlovamed ferdigstekt bacon

Ingredienser

Topping Marengsbunn
  • 4 stk Eggehviter
  • 1/4 ts Salt
  • 250 g Sukker
  • 2 ts Maizena
  • 1 ts Hvitvinseddik
Krem
  • 1 pakke Pavlovakrem
Print oppskrift

Er du glad i søtt og salt?

Da vil du like vår pavlova med bacon. Litt annerledes, men så godt! 

 


Fremgangsmåte

Marengsbunn:

Sett stekeovnen på 120 grader.

Pisk eggehviter og salt til det begynner å bli stivt. Pass på at bollen du bruker er helt ren. Ha i litt og litt sukker underveis. Når marengsen er stiv nok, vend inn maizena og hvitvinseddik, bruk slikkepott.

Fordel røren på et stekebrett som er dekket av bakepapir.

Stek nederst i ovnen i ca 1.5 timer, slå av ovner, sett døren på gløtt, og la den stå slik til neste dag.

 

Fyll:

Fordel kremen over kaken sammen med rensende bær. Del ferdigstekt bacon i passe store biter som du strør over kaken.  

Server og nyt. 

 


Tips og triks

I denne oppskriften kan du helt fint bruke Tulip tørrsaltet bacon

Produkter