Rødbetburger med Veggie bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødbetburger med Veggie bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Veggie bacon
  • 4 stk Rødbetburger
  • 4 stk Hamburgerbrød
  • 4 porsjoner Søtpotet fries
  • 2 stk Avokado
  • 1 stk Løk i ringer
  • Aioli
  • Olje
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Stek Tulip Veggie Bacon sprøtt, med litt olje i en varm stekepanne, ca 2 minutter på hver side, og hold det varmt. Stek rødbetburgerne som anvist på pakken. Varm burgerbrødene.

Smør burgerbunnen med aioli, legg på avokado i tynne skiver, så har du på rødbetburgeren og løkringer, topp det hele med 2 skiver sprøstekt Tulip Veggie Bacon og sett på burgerbrødet. Serveres med søtpotet fries og aioli.

Produkter