Sjampinjongsuppe med pancetta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sjampinjongsuppe med pancetta

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Pancetta
  • 5 dl grønnsakskraft eller kyllingkraft
  • 250 g sopp
  • 3 dl fløte
  • 100 g løk
  • Maisenna
  • Smør
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Start med å kutte løken i biter, del soppen i to. Stek deretter løken i litt smør til den er gylden og mør. Ha oppi soppen.

Hell kraften oppi og kok opp, husk å rør godt. Tilsett fløte og la det småkoke.

Stek Tulip Pancetta mens du småkoker suppen. 

Smak til suppen med salt og pepper, eventuelt jevn den ut med litt maisenna i vann.

Server suppen i varme skåler. Topp med litt sopp og masse deilig pancetta.

 

 

Produkter