Skrei med spisskål og ternet bacon
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Ternet Bacon
- 800 g skrei
- 600 g poteter
- 2 spisskål
- Smør
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
POTETER
Start med å skrelle potetene.
Kokes til de er møre.
Serveres med finhakket persille over potetene.
SKREI
Del skreien i porsjoner på ca 200 gram. Krydres med salt og pepper på begge sider.
Legg i en ildfast form med et par spiseskjeer smør.
Sett på folie og stek i forvarmet ovn på ca 200 grader i 12-15 minutter.
Husk å følg med på slutten av tiden siden steketiden vil variere.
SPISSKÅL
Del spisskålen i skiver.
Stek godt i smør og krydre med salt og pepper. Stekes kun i 1 minutt på hver side.
BACON
Stek Tulip bacon i litt olje.
Når baconet nesten er ferdig tilsettes et par gode skjeer med smør og blander godt.
Baconfettet brukes til servering.
Tips og triks
Du kan fint bruke Tulip Pancetta eller Tulip skivet bacon delt i terninger.