Spareribs Mexicana tapas-style med chips, salsa og guacamole

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs Mexicana tapas-style med chips, salsa og guacamole

  • 1 t 0 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g basmati ris
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 0,5 boks røde kidneybønner
  • 0,5 boks hvite bønner i saltlake
KRYDDER TIL MARINADE
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 ts kakaopulver
  • 1 ss spisskummen
GUACAMOLE
  • 1 avokado
  • 1 ss creme fraiche
  • 0,5 sitron
  • 2 ss salt
  • 4 klype sort pepper
  • 0,25 fedd hvitløk
CHIPS
  • 50 g tacochips
  • 50 g cheddar
SALSA
  • 0,25 rødløk
  • 200 g tomater
  • 0,25 bunt persille
  • 1 ss rapsolje
  • 0,5 ts tørket chilipepper
  • 0,5 ts brunt rørsukker
  • 1 ss hvidvinseddik
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Risen tilbedes etter anvisning på pakken.

Hell marinaden fra spareribs i en bolle og bland inn sesamfrø, kako og spisskummen.

Varm spareribs i ovnen i henhold til anvisningen på pakken.

GUACAMOLE

Avokadoen frigjøres for steiner og moses og vendes med rømme, 0,25 fedd knust hvitløk, sitronsaft, salt og pepper

CHIPS

Fordel tortillachips i en stekepanne og strø over cheddar. Varm i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter. 

SALSA

Hakk rødløk og kutt tomat i små terninger.

Hakk persille

Vend tomater, rødløk, 0,5 fedd knust hvitløk, rapsolje, tørket chili, hakket persille, rørsukker, salt og vineddik sammen til en salsa.

SERVERING

Sikt laget fra de røde og hvite bønnene, og vend med den kokte risen.

Server meksikansk spareribs med nachos, bønner, ris. tomatsalsa og guacamole.