Steam buns med Pulled Pork
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Pulled Pork
- 2 pakker Steam buns
- Hoisinsaus
- 3 stk Gulerøtter
- 3 stk Vårløk
- 0,5 stk Agurk
- Srirachasaus
Fremgangsmåte
Skjær gulrøtter, agurk og vårløk i tynne staver.
Bland Hoisinsaus med pulled pork under oppvarming.
Damp Steam buns i ca. 5 minutter i damprist eller bambuskurv i kasserolle (evt. 1 min. i mikro 600W).
Tilberedning i kjele: Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på Steam buns på risten og kok opp under lokk. Tips: legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast. La det dampe i 5 minutter.
Fyll de dampede brødene med grønnsakene og kjøtt. Topp gjerne med sterk Srirachasaus.