FORLOKKENDE TURMAT
Men også baconrestene skal få ben å gå på! De to skivene eller terningene som ligger igjen i pakka fra forrige gang. Skal man ut på tur er pizzasnurrer et populært valg. Hvis baconrestene er i skiver må de deles i biter. Selve pizzabunnen kjevles til en firkant. Lag en hvit saus av timian, basilikum, crème fraîche, hvitløk og det man har av friske urter.
Oregano egner seg godt. Legg på enten ferdigstekte baconrester eller bras det i to tre minutter hvis restene er rå. Så kan man åpne kjøleskapet en gang til, og se etter om man har noen sorte eller grønne oliven eller en halv paprika eller en kvart vårløk, eller litt fetaost, eller andre osterester som bare står der inne og sover. Det gjelder å være kreativ når man åpner kjøleskapet!
Deretter er det bare å rulle, kutte, heve, og steke, så er lekker turmat i boks.
Du finner oppskriften her.