TIL TOPPS MED MUFFINS OG PIZZASNURRER
Pizzasnurrer er alltid populært, både for store og små. De kan jo fylles med nesten hva som helst, fra ost til biff, men jeg har selv to favoritter, og det er med Tulip pulled pork og Tulip bacon. Pulled pork er superenkelt å ha med seg på tur: Bare å varme opp i primusen og koke den. Liten jobb og ferdig på tjue minutter. Når man er på tur vil man jo gjerne ha digg mat, men ikke stå og kokkelere i timevis! God mat er et fint lokkemiddel for hele familien når man kommer fram til rasteplassen eller turmålet, uansett ambisjonsnivå. Alle liker å bli premiert, og få en belønning når man endelig er framme. Det skal så lite til for å opprettholde motivasjonen.
Jeg liker å overraske med litt utradisjonelle kombinasjoner. Muffins, for eksempel, som mange forbinder med dugnader og barnebursdager og klissete melis på toppen. Hva med en salt matvariant? Du mikser sammen en muffinsdeig uten sukker, og har i salt og timian og oregano istedenfor. Så fyller du på med finhakket rød paprika, vårløk i tynne strimler, litt revet ost og lettstekt Tulip baconterninger. Stek muffinsene i forkant, så kan du bare pakke dem inn i folie, og lunke dem litt på bålet før servering. En sikker vinner!