EN RASK SNARVEI TIL MØRT KJØTT OG ENKLE RETTER

- Når du plutselig får lyst på langtidsstekt og saftig kjøtt -

Tulip Slow Cooked produkter blir alltid kokt sous vide, så all kraften fra kjøttet blir med hjem til kjøkkenet og gir den siste piffen, som sikrer den store smaksopplevelsen. 

Indrefilet- Honey and Herbs

Indrefilet- Honey and Herbes er det nyeste familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. En smakfull indrefilet , langtidstilberedt for perfekt mørhet og saftighet. Laget av 100 % norsk svinekjøtt, merket med Nyt Norge og Nøkkelhullsmerket for et sunnere valg.

Med minimal forberedelsestid og allsidig bruk passer den til enhver anledning – et sikkert valg for hele familien. Lang holdbarhet gjør den til en praktisk løsning når du ønsker et måltid av høy kvalitet. Oppdag allsidigheten og nyt smaken – uansett anledning!

Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor i forhold til steken) og hell over stekesjyen. Anbefales å helle oppi litt fløte i formen før oppvarming. Deretter stekes kjøttet 15-18 minutter på 180°C. Skjær opp kjøttet i skiver før servering. 

 

Se produkt

Få inspirasjon

til å bruke slow cooked i hverdagen
Tilbredning
Bruk restene
Airfryer

Slow Cooked

It's all about taste