Tykkere skiver - mer smak!
Tulip salami lages av utvalgte råvarer og etter stolt håndverk, slik at du kan være sikker på at både smak og kvalitet er i orden.

Pepper salami
En velkrydret salami laget av gode råvarer. Tørket og kaldrøkt over bøkeflis, deretter håndrullet i knuste pepperkorn, som gir den et delikat utseende og en raffinert smak av nykvernet pepper.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt
Dansk salami 200g
Den originale tradisjonsrike smaken
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Dansk salami
Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt