Brokkolisalatmed bacon
Ingredienser
- 2 pakker Tulip ferdigstekt bacon
- 1 stk Brokkoli
- 1 pakke Pinjekjerner
- 1 pakke Rosiner
- 1 stk Rødløk
- 1 dl Majones
- 1 ss Sennep
Fremgangsmåte
Kok opp vann med litt salt i, kok brokkolibuketter i 30 sekunder og ha de rett over i isvann.
Lag dressing av majones, sennep og soyasaus.
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne, følg med, ikke brenn de.
Del rødløken i småbiter og Tulip bacon i biter. Sil brokkolibukettene tørre.
Bland alt sammen, husk rosinene.
La gjerne salaten stå en time før den serveres, så blander smakene seg godt.
Tips og triks
Vi anbefaler å bruke Tulip ferdigstekt bacon, men du kan også bruke Tulip original skivet eller ternet bacon. Sprøstek baconet da først.