Brokkolisalat med baconservert med ørret

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Brokkolisalat med baconservert med ørret

  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g Ørretfilet med skinn uten bein
  • 1 boks Krydderost
  • 2 stk Tulip ternet bacon
  • 1 stk Brokkoli
  • 1 pk Blå druer
  • 1 pk Grønne druer
  • 1 pk Granateplekjerner
  • 1 stk Rødløk
  • 2 dl Rømme
  • 2 dl Majones
  • 2 ss Sennep
  • 2 ss Worcestersaus
  • Friske urter som basilikum og persille
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Smør krydderost på ørretfileten og topp med finhakket urter. Stek fisken på 200 grader i ca 13-14 minutter.

Lag dressing av majones, rømme, sennep og Worcestersaus. Finkutt brokkoli og rødløk, og del opp druene. Bland brokkoli, rødløk, druer, ristet pinjekjerner og granateple inn i dressingen. Topp med sprøstekt Tulip bacon og server med fisken. 

 

 

Produkter