Brokkolisalat med baconservert med ørret
- 4 personer
Ingredienser
- 800 g Ørretfilet med skinn uten bein
- 1 boks Krydderost
- 2 stk Tulip ternet bacon
- 1 stk Brokkoli
- 1 pk Blå druer
- 1 pk Grønne druer
- 1 pk Granateplekjerner
- 1 stk Rødløk
- 2 dl Rømme
- 2 dl Majones
- 2 ss Sennep
- 2 ss Worcestersaus
- Friske urter som basilikum og persille
Fremgangsmåte
Smør krydderost på ørretfileten og topp med finhakket urter. Stek fisken på 200 grader i ca 13-14 minutter.
Lag dressing av majones, rømme, sennep og Worcestersaus. Finkutt brokkoli og rødløk, og del opp druene. Bland brokkoli, rødløk, druer, ristet pinjekjerner og granateple inn i dressingen. Topp med sprøstekt Tulip bacon og server med fisken.