Bruchetta med Tulip Bacon og tomat
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 3 dl. Olivenolje
- 40 g Hvitløk
- 60 g Frisk basilikum
- 1 ts. Havsalt
- 400 g Baguette
- 100 g Cherrytomater
- 50 g Sorte oliven uten stein
- 30 g Frisk basilikum
- 10 g Hvitløk
- 125 g Tulip ternet bacon
- 1 ss Olivenolje
- 1 ss Havsalt
- 1 ts. Sort pepper
Fremgangsmåte
Lag urtedressing, bland olje, hvitløk, basilikum og salt i en bolle, kjør med stavmikser til en glatt dressing.
Stekt baguett skjæres i tynne skiver. Smør baguettskivene med urtedressing og legg de på et stekebrett, stek i varm ovn på ca 200 °C til de er sprø, ca 5-7 minutter. Følg med så de ikke blir brent.
Del cherrytomater i 4, skjær oliven i skiver, finhakk basilikum og hvitløk, bland alt sammen med olje, salt og pepper, bland så i sprøstekte TulipBacon terninger.
Når baguettskivene er avkjølt legges tomatsalaten på og serveres mens de enda er sprø.
Tips og triks
Her kan du også bruke Tulip Ferdigstekt bacon