Fylt paprika til Halloweenmed utskåret ansikt, bacon og ost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fylt paprika til Halloweenmed utskåret ansikt, bacon og ost

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Bacon i skiver
  • 4 stk. oransje paprika
  • 500 g kjøttdeig
  • 2 ss mel
  • 3 egg
  • 4 dl kyllingkraft
  • 200 g ost
  • Salt og pepper, nykvernet
Print oppskrift

Denne oppskriften er en ny og morsom måte å spise de klassiske fylte paprikaene på, og et koselig og barnevennlig innslag spesielt egnet til Halloween. De oransje paprikaene minner mue om et gresskar i form og farge, og de er enkle å skjære ansikter i - både glade og mer skumle ansiktsuttrykk.

Fyllet i denne oppskriften består av en klassisk kjøttbollefarse, som enkelt kan krydres med friske urter og løk. Denne oppskriften er imidlertid en mer tradisjonell og barnevennlig versjon. Tørr du å utforske litt mer, kan paprikaen også fylles med andre typer farse. Prøv for eksempel med en blanding av kylligkjøttdeig, bacon og mozzarella.


Fremgangsmåte

Skjær baconskivene i strimler og bearbeid dem i en kjøkkenmaskin med kjøttdeig, mel, egg og buljong. Skjær osten i terninger og rør den inn i farsen, og smak til med salt og pepper.

Kutt av toppen på paprikaen og fjern kjernen.

Skjær ut paprikaene med Halloween-ansikter med trekantede øyne, nese og en taggete munn, deretter fyll paprikaene med fyllet. 

Stek paprikaene i en forvarmet ovn i ca 20. minutter v. 200°C på en rist kledd med bakepapir - de skal stekes til farsen er gjennomvarm.

Server med brød og en barnevennlig grønn salat.

 

SE HVOR ENKELT DET ER. VELBEKOMME:

Fyldte halloween-peberfrugter - step 1Fyldte halloween-peberfrugter - step 2Fyldte halloween-peberfrugter - step 3Fyldte halloween-peberfrugter - step 4

Produkter