Havabbor med stekte grønnsaker og bacon
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Ternet Bacon
- 400-600 g fiskefileter
- 150 g ris
- 100 g sukkererter
- 100 g gulrot
- 2 cm rød chili
- 1 hvitløksfedd
- 2 vårløk
- 6 stk padron
- Sitrongress
- Riseddik
- Fishsaus
- Chilipaste
- Koriander
- Ingefær
- Lime
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Kok ris etter anvisningen på pakken. Rens og kutt opp grønnsakene.
Stek grønsakene, sitrongress og finhakket ingefær.
Lag en marinade med riseddik, fishsaus, chilipaste, finhakket koriander og en lime skvis. Hell deretter marinaden over grønnsakene. Fjern sitrongresset før servering.
Krydre fiskefiletene med salt og pepper. Stekes i smør på begge sider. Stek Tulip ternet bacon sprøtt i en stekepanne og bland inn med grønnsakene.
Smakes til med salt og pepper.