Hodeskalle pizza med bacon
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 8 skiver Skinke
- 12 skiver Tulip Bacon
- 2 pakker pizzadeig
- 1 boks hakkede tomater
- 1 buljongterning
- 1 liten løk
- 5 stilker persille
- 2 ts tørret oregano
- 2 dl revet mozzarella
- 4 cherrytomater
- 1 grønn paprika
- 4 sorte oliven uten sten
- Olje
- Salt og pepper, nykvernet
Fremgangsmåte
Følg den uhyggelige oppskiften her:
1. Lag en tomatsaus. Start med å finhakk løken, snurr den i olje i 4-5 minutter på lav varme.
2. Tilsett så tomater, buljongterning, hakket persille og oregano. La sausen småkoke i 10 min. Smak til med salt og pepper. Alternativt kan en ferdig pizzasaus brukes.
3. Skjær pizzadeigen i fire hodeskaller og fordel tomatsaus og mozzarella.
4. Skjær skinken i firkanter på 2x2 centimeter.
5. Tilsett baconet på pizzaene slik at det ser ut som bandasje, deretter legg på skinke.
6. Skjær paprikaen ut slik at den kan brukes til tenner og nese, legg de deretter på pizzaen.
7. Kutt opp cherrytomater og oliven til øyne og legg de på pizzaen.
8. Stek i forvarmet ovn i 12. v. 200°C.
9. Server med grønnsaker og en grønn pesto.
SE HVOR ENKELT DET ER HER - VELBEKOMME