Karamelliserte eplermed Bacon Crumble
- 20 min
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Bacon i skiver
- 4 epler
- 300 g sukker
- 3 ss glukose
- 1 dl vann
Fremgangsmåte
Stek baconskivene sprø i ovnen, på et stekebrett med bakepapir i 13 min. v. 200°C.
La baconet renne av på kjøkkenpapir og skjær det i små biter til det bli en crumble.
Kok opp sukker, glukose og vann i en kjele og la det småkoke i noen minutter. Det er viktig å ikke koke sukkerbelegget for lenge, da dette kan gjøre den endelige overflaten for hard. Bruk eventuelt en kald spiseskje for å teste konsistensen på glasuren. Den skal feste seg til skjeen uten å bli for hard.
Dypp eplene i sukkerbelegget og dryss baconsmulene over. Server umiddelbart.
SE HVOR ENKELT DET ER. VELBEKOMME: