Kladdkakemed bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kladdkakemed bacon

  • 30 min

Ingredienser

  • 250 g Tulip ternet bacon
  • 150 g Mørk sjokolade
  • 150 g Smør
  • 2 stk Egg
  • 175 g Sukker
  • 2 dl Hvetemel
  • 1 ts Vaniljesukker
  • 75 g Pekannøtter
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Snart med å sprøsteke baconet. Legg det på papir slik at fettet får rent av. Spar på det resterende fettet i stekepannen. 

Brun smøret til det er lysebrunt, hell i en skål for å stoppe bruningen, og rør inn baconfettet.

Hakk sjokoladen i biter og smelt i mikro eller i vannbad. 

Visp egg, sukker og vaniljesukker til det blir luftig. Deretter sikter du i melet. Vend inn den smeltede sjokoladen og smøret. 

Hakk nøttene og ha i røren sammen med halve baconet. 

Hell blandingen i en rund kakeform. Strø over resten av nøttene. Stek kaken 15 minutter på 175°C. Test med en pinne om kaken er seig i midten.

Strø over resten av baconet før servering. 

 

Produkter