Lun leverpostei med sopp, løk og skivet Tulip Bacon
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 ss Rapsolje
- 100 g Løk
- 100 g Fersk sopp
- 1 ts. Havsalt
- 1 ts. Sort pepper
- 1 ss Frisk timian
- 200 g Tulip Grov Leverpostei
- 125 g Tulip bacon i skiver, rå
Fremgangsmåte
Varm opp stekepannen, ha i olje og fres skivet løk og delt sopp i et par minutter, krydre med salt, pepper og finhakket frisk timian.
Legg sopp og løk i en ildfast form, ta Tulip leverposteien ut av boksen og legg oppi formen, stek i varm ovn, 200 °C, i ca 5-6 minutter.
Legg opp skivet Tulip Bacon på bakepapir og stek i 8 minutter i varm ovn, ca. 200 °C.
Alt serveres lunt.
Tips og triks
Her kan du også bruke Tulip Ferdigstekt bacon