Matmuffins med bacon,grønnsaker, vårløk og oregano

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Matmuffins med bacon,grønnsaker, vårløk og oregano

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip bacon i skriver, rå
  • 150 g revet ost
  • 50 g rød paprika, finkuttet
  • 50 g gul paprika, finkuttet
  • 50 g vårløk, finkuttet
  • fersk oregano
  • 250 g hvetemel
  • 50 g smeltet smør
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss tørket oregano
  • 3 stk egg
  • 1 beger seter rømme
Print oppskrift

Matmuffins har blitt populært den siste tiden. Det er ikke så rart da det er super godt, enkelt å lage og smaksfull.

Den gjør seg godt på tur, i matpakken på jobb eller skole, men også på tapasbordet.

Denne varianten er laget med Tulip bacon, paprika, ost, rømme og oregano. Med en god smakskombinasjon får du en saftig og mettende matmuffins.

Vel bekomme

 


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200C.

Skjær Tulip bacon i biter og stek i 4-5 minutter.

Finkutt paprika, vårløk og oregano.

Rør sammen egg og rømme, ha så i smeltet smør, tilsett hvetemel, salt, bakepulver og tørket oregano, bland godt.

Deretter har du oppi 2/3 av revet ost og 2/3 av det stekte Tulip baconet og bland det forsiktig.

Fordel røra i muffinsformer men ikke ta de fullere enn 2/3.

Til slutt strør du over resten av baconet og resten av osten. Topp med finhakket frisk oregano.

Stekes på 200 grader i 12-15 minutter.


Tips og triks

Oppskriften kan helt fint byttes ut med Tulip ternet bacon eller Tulip ternet pancetta. Husk å steke baconet raskt før du har det i røren.

Vil du ha det enda raskere? Prøv Tulip ferdigstekt bacon - da har vi gjort stekejobben for deg. 

Produkter