Medisterpølse surret med Tulip Bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kveil (hel) medisterpølse
- 7 skiver Tulip bacon i skiver, rå
- 1 pk svisker
- 4 stk epler
- 750 g hodekål
- 1 ts salt
- 2 ts karve
- 2,5 dl kjøttkraft
- 2 ss eddik (7%)
- 2 ts sukker
- 0,25 ts pepper
Fremgangsmåte
Snitt medisterpølsen og surr hele kveilen inn i Tulip Bacon.
Legg pølsen på et stekebrett og stek i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 °C. Kan eventuelt brunes i stekepanne.
Del eplene i båter, og stek dem raskt med sviskene i en stekepanne med smør.
Server medisterpølsen med surkål, epler og svisker. Vel bekomme!
Surkål:
Finsnitt hodekålen og ha den i en kjele med salt, karve og kjøttkraft.
Kok opp og la trekke under lokk i ca. 45 minutter.
Rør godt av og til.
Smak til med eddik, sukker og pepper.