One potmed torsk og bacon
- 20 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Ternet Bacon
- 600-800 g benfri torskefilet eller annen hvit fisk
- 1 løk
- 2 hvitløksfedd
- 60 g soltørkede tomater, finkuttet
- 50 g cherrytomater
- 1 gul paprika
- 50 g vårløk, finkuttet
- 100 g spinat
- 3 dl fløte
- 1 dl fiskekraft
- Olje
- 1 sitron
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Start med å dele opp grønsakene i biter.
Fres løk, hvitløk, soltørkede tomater, cherrytomater, paprika og vårløk i litt olje. Tilsett spinat og bland godt.
Krydre fiskebitene med salt, pepper og en sitronskvis og legg det oppi stekepannen.
Hell på fløte og kraft. Sett på lokket og la det småkoke i 8-10 minutter.
Stek Tulip ternet bacon i en stekepanne. Kok ris eller pasta som tilbehør etter anvisningen på pakken.
Strø baconet over fiskegryten før servering.