Pannekaker med Tulip bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk Egg
- 3,5 dl Hvetemel
- 4,5 dl Melk
- En klype salt
- 2 ss Smør
- 1-2 pakker Tulip bacon i skriver, rå
Fremgangsmåte
Bland mel og salt og ha oppi halvparten av melken, rør til du får en tykk og klumpfri røre, spe så på resten av melken. Visp inn egg og la røren svelle i 30 minutter.
Stek baconet i en stekepanne til det blir sprøtt. Legg baconet til side og ta vare på baconfettet. Stek gjerne TulipBacon i ovnene om du skal lage til mange personer
Når røren er ferdig svellet, stek pannekakene i baconfettet i en varm panne. Server med blåbær syltetøy, sukker og masse sprøstekt TulipBacon
Tips og triks
Har du lite med tid kan du fint bruke Tulip ferdigstekt bacon. Bruk den kald eller legg den 1-2 minutter i den varme stekepannen når siste pannekake er stekt.
Pannekakene gjøres enkelt laktosefrie ved å bytte til laktosefrie alternativer.