Pasta carbonara med bacon og skrei

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta carbonara med bacon og skrei

  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Skrei
  • 250 g Tulip ternet bacon
  • 500 g Tagliatelle
  • 2 fedd Hvitløk
  • 4 stk Egg
  • 3 dl Rømme
  • 15 dl Revet parmesan
  • Salt og pepper
  • Basilikum
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skjær skreien i biter, bacon i strimler og finhakk hvitløken.

Stek Tulip Bacon til det er sprøtt i en stekepanne, ha så oppi skreien og hvitløken,

og stek til fisken er gjennomstekt, ca. 3 minutter.

Bland egg og lett rømme. Kok pasta, og sil av vannet.

Bland egg og rømme med fisken og bacon og ha oppi den ferdig kokte pastaen,

Krydre med salt og pepper,

Server med revet parmesan og frisk basilikum.


Tips og triks

I denne oppskriften kan du helt fint bruke Tulip ternet pancetta

Produkter