Pizza med bacon og rødløk med fetaost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizza med bacon og rødløk med fetaost

Ingredienser

  • 3 dl lunket fingervarmt vann
  • 50 g gjær
  • 2 ts sukker
  • 2 ts salt
  • ½ dl olivenolje
  • 6 ½ dl hvetemel
Pizza Print oppskrift

Fremgangsmåte

DEIG

  • Løs opp gjæren i vannet i en bolle. Bland i sukker, salt, olivenolje.
  • Bland i melet og elt deigen elastisk med kjøkkenmaskinen på høyeste hastighet, det tar ca 10–20 min. Legg pizzadeigen i en stor bolle, under 35 min.
  • Del deigen i brann stykker og bak den ut ved hjelp av en kjevle på melet bord eller på bakepapir (eller kjøp ferdig... Det er greit.)

PIZZA

  • Sett ovnen på 250 grader.
  • Fordel tomatsaus, bacon, fetaost og oppskåret rødløk jevnt over pizzaen. Stek så pizzaen i ca 10 minutter, eller til den har fått en fin farge. Server med fersk basilikum.


Tips og triks

I denne oppskriften kan du helt fint bruke Tulip Ternet Bacon eller Tulip Veggie Bacon for et vegetarisk alternativ. 

Produkter