Tradisjonell pizza med ternet bacon, paprika og vårløk
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip ternet bacon
- 2-3 dl Pizzasaus
- 1 stk rød paprika
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk gul paprika
- 4-5 dl revet ost
- 100 g vårløk
- 25 g gjær
- 4 dl vann, lunkent
- 2 ss olje
- 0,5 ts salt
- 10 dl hvetemel
Fremgangsmåte
Pizzabunn: Rør gjæren ut i det lunkene vannet, tilsett olje, salt og hvetemel, kna deigen godt og la den heve i 45 minutter, eller til dobbel størrelse.
Stek ternet Tulip bacon
Kjevle ut til den dekker en langpanne, husk bakepapir under eller smøre brettet med olje.
Smør på pizzasaus, fordel paprikabiter over, legg på revet ost, topp med vårløk og stekt Tulip bacon.
Stekes i varm ovn, 200 grader i ca 12-15 minutter.
Serveres gjerne med urtedressing.