Pizzasnurrer med Tulip ternet baconlaget med hvit saus, fetaost og oliven

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizzasnurrer med Tulip ternet baconlaget med hvit saus, fetaost og oliven

  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Tulip ternet bacon
  • 50 g sorte oliven uten sten
  • 50 g grønne oliven uten sten
  • 200 g revet ost
  • 100 g fetaost i biter
Hvit pizzasaus
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 potte fersk timian
  • 1 potte fersk oregano
  • 1 potte fersk basilikum
Pizzadeig
  • 6 dl lunket vann
  • 1 dl olje
  • 1 pakke tørrgjør
  • 1 ss sukker
  • 1 ss salt
Print oppskrift

Pizzasnurrer slår aldri feil, og er ofte en favoritt hos barna, men også de voksne.

De kan fint være med i matpakken, lages til fredagsmiddagen, være med ut på tur eller serveres i barnebursdag. 

Denne oppskriften har gode smaker som fetaost, oliven og friske urter. Vennegjengen kommer garantert til å be om oppskriften, for dette tror vi blir en ny favoritt. 

Vel bekomme


Fremgangsmåte

Pizzadeig:

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og elt det sammen, la deigen elte i minst 10 minutter. Hev til dobbel størrelse ca 30-60 minutter.

Hvit pizzasaus:

Finhakk de friske urtene og hvitløken, blandes i creme fraiche og smakes til med salt og pepper.

Pizzasnurrer:

Sett ovnen på 225C.

Start med å steke ternet bacon. Det holder med 2-3 minutter. Det behøves ikke å gjennomsteke baconet

Kjevle ut pizzabunnen til en rektangulær form, smør på med hvit pizzasaus, og fordel de sorte og grønne olivene rundt. Strø på ternet bacon og fetaost. Rull sammen og del i snurrer på 1.5-2 cm tykke som legges på et stekebrett.

Strø over revet ost og etterhev i 20 minutter.

Stekes i ca 15 minutter.


Tips og triks

Ønsker du å lage en raskere variant, kan du bytte ut deigen med ferdigdeig. 

I denne oppskriften kan du helt fint bruke  Tulip skivet bacon eller Tulip pancetta 

Produkter