Steinbitfilet med ternet bacon, grillet sitron og cherrytomater
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip ternet bacon
- 800 g steinbitfilet
- 400 g cherrytomat
- 2 stk sitroner
- 1 fedd hvitløk
- olje
- salt og pepper
- 2 ss fersk estragon, finhakket
Fremgangsmåte
Start med å dele fisken i åtte like biter, to til hver person, deretter krydrer du fisken med salt og pepper.
Legg cherrytomater i en ildfast form, ha på olje salt og finhakket hvitløk, dette skal bakes i ca 8-10 minutter på 200 grader.
Ternet Tulip bacon stekes i en varm stekepanne med litt olje og etter 3-4 minutter blander du inn finhakket estragon.
Del sitroner i to, deretter grilles de i en varm panne.
Varm en stekepanne med litt olje og stek fisken 3-4 minutter på hver side, følg med så den ikke blir tørr.
Server nystekt steinbitfilet med de bakte cherrytomatene, masse Tulip bacon med estragon i, sammen med grillet sitron.