Steinbitfilet med ternet bacon, grillet sitron og cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Steinbitfilet med ternet bacon, grillet sitron og cherrytomater

  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip ternet bacon
  • 800 g steinbitfilet
  • 400 g cherrytomat
  • 2 stk sitroner
  • 1 fedd hvitløk
  • olje
  • salt og pepper
  • 2 ss fersk estragon, finhakket
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Start med å dele fisken i åtte like biter, to til hver person, deretter krydrer du fisken med salt og pepper.

Legg cherrytomater i en ildfast form, ha på olje salt og finhakket hvitløk, dette skal bakes i ca 8-10 minutter på 200 grader.

Ternet Tulip bacon stekes i en varm stekepanne med litt olje og etter 3-4 minutter blander du inn finhakket estragon.

Del sitroner i to, deretter grilles de i en varm panne.

Varm en stekepanne med litt olje og stek fisken 3-4 minutter på hver side, følg med så den ikke blir tørr.

Server nystekt steinbitfilet med de bakte cherrytomatene, masse Tulip bacon med estragon i, sammen med grillet sitron.

Produkter