Svinefilet surret med baconservert med grillet grønnsaker
- 4 personer
Ingredienser
- 800 g Svinefilet
- Ravigottesaus
- 2 pk Tulip bacon i skriver, rå
- 1 stk Gul paprika
- 1 stk Rød paprika
- 1 pk Bimi
- 2 stk Maiskolber
- 1 stk Squash
- 1 stk Fennikel
- 1 stk Rødløk
- Sopp
- Olje
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Skjær ren svinfileten og smør inn ravigottesaus, salt og pepper. Surr Tulip bacon rundt svinefileten og stikk inn et steketermometer. Grill ti svinfileten er 66 grader og la den hvile 20 minutter før den skjæres opp.
Del opp fennikel, paprika i 4, løk i båter, maiskolber i 2, squash i skiver og sopp i 2. Pensle med olje og krydre med salt og pepper. Grill grønnsakene mens fileten hviler.