Wraps med kylling og bacon
- 4 personer
Ingredienser
Fyll- 4 stk. fullkornswraps
- 40 g frisk spinat
- ½ stk. agurk
- 1 stk. rød paprika
- 1 stk. rødløk
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 450 g kyllingbryst
- 1 fedd hvitløk
- ½ ts tørket chili
- 1 ts paprika
- 3 ss majones
- 100 g creme fraiche
- Salt
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Kle et stekebrett med bakepapir og legg baconskivene oppå.
- Stek dem i den forvarmede ovnen i ca. 8-12 minutter, avhengig av hvor kraftig ovnen din er.
- Ta baconet ut av ovnen og la det avkjøles.
- Finhakk hvitløken eller press den. Bland det med tørket chili, paprika, majones og rømme.
- Skjær agurk og rødløk i skiver. Skjær paprika i strimler.
- Fjern eventuelle sener på kyllingbrystet. Smak til med salt og pepper.
- Varm opp en panne med litt olje eller smør.
- Legg kyllingbrystet i en panne. La det steke i ca. 4-5 minutter på hver side eller til den er ferdig.
- Smør en wrap med chili og hvitløksmajones. Fordel spinat, rødløk, agurk og pepper i wrapen.
- Skjær tynne skiver av kyllingen og fordel i wrapen sammen med noen skiver sprø baconskiver.
- Rull wrapen tett sammen.
- Halver den eller server den som den er.
SE HVOR ENKELT DET ER. VEL BEKOMME: