Pølsetopping – hakket tomatsalsa og chili

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pølsetopping – hakket tomatsalsa og chili

  • 15 min

Ingredienser

  • 200 g Cherrytomat
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 1 stk Rødløk
  • 50 g Fersk timian
  • 30 g Chili
  • 2 ss Olje
  • Salt & pepper
  • Tulip Røde pølser
  • Pølsebrød
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Del cherrytomater i 6-8 biter, finhakk rødløk, hvitløk, chili og timian. Bland alt sammen med olje og smak til med salt og pepper.

Lages før servering, slik på tomatsalsaen får tid til å trekke og godgjøre seg.

La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.

Topp pølsene med tomatsalsa og servér.

Røde pølser

Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?

Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt