Pytt i panne med Brunsjpølser

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pytt i panne med Brunsjpølser

  • 4 personer

Ingredienser

Print oppskrift

Fremgangsmåte

Start med å finhakk løk og del Brunsjpølsene i biter.

Stek deretter løk, småpoteter og Brunsjpølse bitene med litt olje og smør på middels varme. Alle ingrediensene skal bli møre, deretter smak til med litt salt og pepper.

Stek den resterende pakken med Brunsjpølser i litt olje, et par minutter på begge sider. Når pølsene har fått en gylden farge, legg de oppå de stekte potetene og hold det varmt mens du steker egg i oljen fra Brunsjpølsene. Dette gir ekstra smak på de stekte eggene. 

Strø over hakket frisk persille før servering.


Tips og triks

Denne oppskriften er perfekt for restemat. Tilsett de grønnsakene som ligger igjen i kjøleskapet. Det er bedre at grønnsakene havner i et måltid enn i søppelkassen. 

Røde pølser

Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?

Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt