Red bangers & mash
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Røde Pølser
- 500 g mandelpoteter (skrelte)
- 3 dl fløte
- 100 g smør
- 250 g erter (frosne)
- 250 g løk
- 5 dl kraft
- Salt & pepper
Fremgangsmåte
Kok potetene møre, ha i fløte og smør, og mos dem sammen. Smakes til med salt og pepper.
Del løken i to, deretter skjær løken i skiver. Brun løk i en stekepanne, tilsett kraft og la det koke i 10-15 min. til du får en god løksaus.
Kok opp vann med litt salt, ha i erter, kok opp og sil av vannet når ertene er gjennomvarme.
Kok opp vann, ha i Tulip Røde Pølser, og la dem trekke i 5-8 minutter.
Servér pølsene med løksaus og potetmos – på ekte engelsk vis.
Vel bekomme!
Røde pølser
Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?
Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt