Røde pølsermed løk og betetopping
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Røde Pølser
- 6 stk gode pølsebrød
- 500 g rødløk
- 100 g rødbeter
- 0,5 dl rødvin
- 1 ss balsamico
- Salt & pepper
Fremgangsmåte
Skrell løken og rødbetene, og skjær dem i terninger.
Stek grønnsakene i en stekepanne til de er møre, hell på rødvin og balsamico, og kokes i ca. 10 min. Smakes til med salt og pepper.
Varm opp pølsebrødene.
Kok opp vann, ha i Tulip Røde Pølser, og la dem trekke i 5-8 min.
Legg pølsene i pølsebrød, og topp dem med deilig topping av løk og beter.
Røde pølser
Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?
Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt