Dansk salami sandwich med dillpoteter og rå rødbeter
- 4 personer
Ingredienser
- 10 skiver Tulip Dansk Salami
- 4 skiver Surdeigsbrød
- 100 g små poteter
- 100 g rå rødbet
- olje
- 1 pakke ruccula salat
- smør
- fersk dill
- salt og pepper
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200C.
Start med å dele potetene i mindre biter. Ta på olje, finhakket dill, salt og pepper. Bakes på 200 grader til de er møre, alt etter størrelse, men i ca 15 minutter.
Skrell og riv rødbetene og la de få renne av seg mens potetene er i ovnen.
Smør brødskiver med smør, litt ruccola, godt med Dansk salami, dillpoteter og revet rødbeter.
Tips og triks
Her kan du fint bytte ut dansk salami med Tulip dansk salami 125g eller Tulip ferdigstekt bacon.
Har du andre rester du behøver å bruke opp, så sleng det gjerne på.
Mer rødbeter til over når du er ferdig? Sjekk denne oppskriften: Frikadeller med poteter i persilleolje og rødbetsalat.