Fylt kyllingfiletmed Dansk salami og cheddarost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fylt kyllingfiletmed Dansk salami og cheddarost

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Dansk Salami
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 stk tomater
  • 2 dl revet cheddarost
  • 0,75 dl hakket persille
  • salt og pepper
Print oppskrift

Kyllingfilet fylt med Dansk salami, ost og tomat blir aldri feil. Passer godt både til hverdag og til fest - du velger!

 


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175°C.

Del tomatene i skiver og skjær opp salamien i strimler. Snitt kyllingfileten på midten, men ikke helt igjennom. Fordel deretter tomater, salami, ost og persille og legg de inn i kyllingfiletene. Krydre med salt og pepper etter behov. 

Stek kyllingen i ovnen ca 15 minutter.


Tips og triks

Bruk kyllingfilet eller lårfilet etter ønske.