Grillet sandwich med salami,cheddarost og sour cream&onion chips
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 24 skiver Tulip dansk salami
- 8 skiver sandwich brød
- 2 stk løk
- 50 g smør
- 4 skiver cheddarost (eller annen valgfri ost)
- 1 pose sourcream & onion chips
- salt og pepper
- gressløk
Fremgangsmåte
Finsnitt løken og stek den med 25g smør under omrøring i en stekepanne på ca 10 minutter. Tilsett salt og pepper.
Fordel salamien på fire brødskiver og legg på stekt løk og ost. Legg de så på en stekeplate og sett det inn i ovnen på 250°C i 3 minutter.
Deretter kan du pensle "lokket", de gjenværende brødskivene, med smør og stek de gyllen i en stekepanne.
Server sandwichen med gressløk, det smørstekte "lokket"og sour cream&onion chips.
Tilsett mer salt og pepper etter behov.
Tips og triks
Her kan du også bruke ternet bacon.
Sandwichen kan fint grilles om du ønsker det.