Luksus rugbrød med peppersalamiPyntes med potet, rødløk og dijonaise
- 30 min
- 2 personer
Ingredienser
- 2 gode stykker rugbrød
- 6 små nye poteter
- 8 skiver Tulip Peppersalami
- 2 ss dijonnaise
- ½ rødløk
- 2 ss hvidløksspirer
- Salt og nykværnet pepper
- Frisk frukt
- Friske bær
Fremgangsmåte
Start med å koke potetene møre i lettsaltet vann. Det tar ca 20 minutter. Avkjøl potetene under kaldt vann og del potetene i fire.
Hakk den halve rødløken i terninger.
Legg peppersalami på rugbrødet og pynt med poteter, dijonnaise, rødløkterninger og hvitløksspirer.
Pakk inn smørbrødet i bakepapir og server med matpakketilbehøret i matpakken.
Tips og triks
Serveringsforslag
Det er nesten bare fantasien som setter grenser når det gjelder å gjøre matpakken morsommere. Du kan enkelt ta utgangspunkt i denne oppskriften, men varier pålegget - prøv for eksempel dansk salami.
Slutt på kjedelige matpakker
Det tar ikke all verden å lage en god matpakke. Ofte er det små elementer som gjør matpakken deilig og mer innbydende - alt som skal til er en enkel oppskrift.
La vårt oppskriftsunivers være din guide til enklere og mer smakfulle matpakker som kan inneholde smørbrød, salater, wraps og mer.