"Pizzadyr" med hvitløkssalami
- 20 min
- 10 personer
Ingredienser
- 50 g Tulip hvitløkssalami
- 400 g pizzadeg
- 40 g revet mozzarella
- 140 g pizzasaus
- 40 g revet gulost
- 1 knippe fersk oregano
Fremgangsmåte
Skjær pizzadeigen i runde biter. De behøver ikke være så store. Form ørene på "pizzadyret" med litt overskuddsdeig.
Legg de så på et stekebrett.
Smør de runde stykkene med pizzasaus og legg på en skive hvitløkssalami og strø over mosarellaost. Lag værhår til "pizzadyret" med noen tykke strimler vanlig gulost.
Stek deretter pizzaen ca 10 minutter.
Når "pizzadyret" er ferdig lar du de avkjøle seg litt før du legger på 2 rosin som øyne. Her kan du også bruke oliven eller pepperkorn.
Strø på oregano helt til slutt.
Tips og triks
Bruk gjerne en pizzastein slik at du får skikkelig crispy bunn.
Dette er en fin rett å lage når du har litt rester igjen.
Du kan fint erstatte hvitløkssalamien med Tulip Dansk Salami