Spinatvafler med leverposteisamt kokt skinke, grønn asparges og brønnkarse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spinatvafler med leverposteisamt kokt skinke, grønn asparges og brønnkarse

  • 30 min
  • 2 personer

Ingredienser

Spinatvafler ca. 4 stk.
  • 100 g frisk spinat
  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 2 ss olje
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • ¼ ts muskatnøtt
  • Salt og pepper
Fyll Matpakketilbehør
  • Raddiker
  • Sukker erter
  • Blomkålsbuketter
  • Tørket fiken
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Bland egg, melk, olje og frisk spinat til en jevn røre. Bland hvetemel med bakepulver, salt, pepper og muskatnøtt. Ha det i blender og bland til en jevn konsistens.

Varm opp et vaffeljern (firkantet eller hjerteformet). Hell ca. 1 dl røre på vaffeljernet og bak vaflene.

La vaflene avkjøles på rist.

 

Servering:

Server som en åpen wrap med Tulip Max Bacon Leverpostei, kokt skinke, grønn fersk asparges, topp med mye brønnkarse og sort sesam.

Produkter