Spinatvafler med leverposteisamt kokt skinke, grønn asparges og brønnkarse
- 30 min
- 2 personer
Ingredienser
Spinatvafler ca. 4 stk.- 100 g frisk spinat
- 2 egg
- 2 dl melk
- 2 ss olje
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- ¼ ts muskatnøtt
- Salt og pepper
- 100 g Tulip Max Bacon Leverpostei
- 100 g grønn asparges
- ½ bunt bønnkarse
- 1 ss sort sesam
- Raddiker
- Sukker erter
- Blomkålsbuketter
- Tørket fiken
Fremgangsmåte
Bland egg, melk, olje og frisk spinat til en jevn røre. Bland hvetemel med bakepulver, salt, pepper og muskatnøtt. Ha det i blender og bland til en jevn konsistens.
Varm opp et vaffeljern (firkantet eller hjerteformet). Hell ca. 1 dl røre på vaffeljernet og bak vaflene.
La vaflene avkjøles på rist.
Servering:
Server som en åpen wrap med Tulip Max Bacon Leverpostei, kokt skinke, grønn fersk asparges, topp med mye brønnkarse og sort sesam.