
Spinatvafler med leverposteisamt kokt skinke, grønn asparges og brønnkarse
- 30 min
- 2 personer
Ingredienser
Spinatvafler ca. 4 stk.- 100 g frisk spinat
- 2 egg
- 2 dl melk
- 2 ss olje
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- ¼ ts muskatnøtt
- Salt og pepper
- 100 g Tulip Max Bacon Leverpostei
- 100 g grønn asparges
- ½ bunt bønnkarse
- 1 ss sort sesam
- Raddiker
- Sukker erter
- Blomkålsbuketter
- Tørket fiken
Fremgangsmåte
Bland egg, melk, olje og frisk spinat til en jevn røre. Bland hvetemel med bakepulver, salt, pepper og muskatnøtt. Ha det i blender og bland til en jevn konsistens.
Varm opp et vaffeljern (firkantet eller hjerteformet). Hell ca. 1 dl røre på vaffeljernet og bak vaflene.
La vaflene avkjøles på rist.
Servering:
Server som en åpen wrap med Tulip Max Bacon Leverpostei, kokt skinke, grønn fersk asparges, topp med mye brønnkarse og sort sesam.

Dansk grov leverpostei
Laget etter klassisk dansk oppskrift med de beste norske råvarer
Leverposteien er fyldig i smak og grov i konsistensen, akkurat som den skal være. Like klar til å serveres kald som varm, på et veldekket frokostbord eller som en klassiker på familiens matpakke.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt