Tortillapizza med hvitløkssalamiog tacosaus og jalapeño
- 25 min
- 4 personer
Ingredienser
- 100 g Tulip hvitløkssalami
- 4 stk Tortillalefser
- 150 g gulost
- 4 ss tacosaus
- 4 ss jalapeño eller majs
- 150 g revet ost
- salt og pepper
- koriander
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 225°C.
Legg tortillalefsene ut på en stekeplate. Smør på med tacosaus og deretter ost.
Legg på jalapeño (eventuelt mais om du heller ønsker det) og hvitløkssalami.
Strø over revet ost og tilsett med salt og pepper etter behov.
Stek tortillapizzaen i ovnen i cirka 8 minutter, til osten har smeltet og fått en fin farge.
Legg på koriander om ønskelig.
Tips og triks
Du kan fint erstatte Tulip hvitløkssalamien med Tulip dansk salami
Ønsker du andre tips til tortillapizza, så ta en titt på denne oppskriften: rask pizza
Har du andre ingredienser er denne oppskriften fin å bruke som base for å få brukt litt restemat.