Vodka pasta med dansk salami
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Dansk salami
- 400 g pasta penne
- 25 g smør
- 1 stk gul løk
- 3 stk hvitløksfedd
- 4 ss vodka
- 2 dl kremfløte
- 3 ss Tomatpuré
- salt og peppar
- parmesan revet
- grovhakket fersk basilikum
Fremgangsmåte
Kok pastaen som anvist på pakken
Varm smøret i en stekepanne på middels varme, tilsett løk og hvitløk og la det frese noen minutter. Tilsett vodkaen og la det koke opp i noen minutter før du tilsetter fløte, og tomatpuré.
La det koke forsiktig i 5 minutter under omrøring til sausen har tyknet. Smak deretter til med salt og pepper. Bland så i den kokte pastaen slik at det blander seg godt.
Server med Tulip hvitløkssalami, hakket basilikum og revet parmesan.