Asiatisk spareribs med spisskål og nudler
- 35 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Tulip Spareribs
- 2 ts karripulver
- 1 ss ingefær
- 3 ss soyasaus
- 250 g nudler
- 0,5 spisskål
- 0,5 bunt friske korianderblader
- 0,5 frisk chilipepper
- 0,5 lime
- 0,5 fedd hvitløk
- 1 ss olivenojie
- 0,5 dl risvinseddik
Fremgangsmåte
Tilbered spareribs i henhold til instruksjonene på pakken.
Hell marinaden i en bolle og bland karri, revet ingefær og 1 ss soyasaus i.
Kok nudlene etter anvising på pakken.
Kutt og skyll spisskålen.
Vend de kokte nudlene med løk, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskall, hvitløk olivenolje, risvineddik og 2 ss. soyasaus.
Server nudelsalaten med de varme ripsene.