Asiatisk suppe
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 200 g nudler
- 200 g vårløk
- 1 stk paprika (rød)
- 1 l kyllingkraft
- 3 fedd hvitløk
- 2 ss currypasta (rød)
- 1 ts fiskesaus
- 1 ts soyasaus
- Koriander (fersk)
- 2 ss olje
- Salt
- Pepper
Fremgangsmåte
Ta Tulip Pulled Pork ut av posen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Finhakk vårløk, paprika og hvitløk, og fres i litt olje.
Tilsett olje og currypasta i gryten, og la frese i rundt 30 sek.
Tilsett kyllingkraft, fiskesaus og soyasaus og gi det et oppkok.
Tulip Pulled Pork puttes rett i suppen til oppvarming.
Tilsett også grønnsakene, og la det hele småkoke i ca. 15 min. før du serverer.
Smak til med salt og pepper, og pynt med frisk koriander.
Vel bekomme!