Baguett med karryhummus og pulled chicken
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g Tulip Pulled Chicken
- 4 stk Surdeigsbaguett
- 2 dl Karrihummus
- 2 dl Babyleaf salat
- 2 dl Rødkål
- 2 dl Ruccula
- 200 g Kikerter, kokte
- 1 stk Hvitløksfedd
- 2 ss Olivenolje
- 1 ss Karripulver
- 1 ts Fersk chili
- Litt sitronsaft
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Start med å steke baguettene om de må det, avkjøl før de deles.
Karrihummus:
Ha alt i en bolle, kjør glatt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.
Baguett
Smør karrihummus på baguettbunnen, legg på ruccula og Tulip Pulled Chicken.
Tulip Pulled Chicken kan brukes kald og behøver ingen oppvarming.
Fordel finsnittet rødkål over og smør litt karryhummus på baguettoppen og sett den på toppen