Bakt potettoppet med Pulled Pork
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 2 stk. Bake potet
- 100 g Cheddar
- 100 g vårløk
- 100 g Rød paprika
- 100 g Hvitkål
- 100 g Gulrot
- 5 stk. reddik
- 1 stk. Eple
- 1 stk. Lime
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
Bland inn finkuttet vårløk og hakket paprika.
BAKT POTET:
Bak hele poteter i ca 1 time på 190 grader i ovnen.
Når potetene er ferdige, del de i 2, husk at de er veldig varme!
Ta en skje og ta bort litt potet i midten, legg på Pulled Pork, topp med en skive cheddar, stek i ovnen til osten smelter, ca. 2-4 minutter.
Serveres med hjemmelaget råkostsalt.