Chili Con Carnemed Pulled Pork
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Pulled Pork
- 1 stk Løk
- 2 stk Hvitløksfedd
- 1 stk Rød chili
- 2 bokser Hermetiske tomater
- 1 boks Chilibønner
- 1 stk Rød paprika
- 1 stk Gul paprika
- 1 stk Stangselleri
- 2 dl Kraft
- Olje, salt, pepper, kajennepepper,
Fremgangsmåte
Finhakket løk og hvitløk freses først, ha så i hakket chili.
Del de andre grønsakene i passe biter og ha de samen med løken, riv Tulip Pulled Pork fra hverandre og ha kjøttet oppi, blandes godt.
Hell på de grovhakkede tomatene og chilibønnene, fyll på kraft.
La det koke i 8-10 minutter på svak varme, smak til med kajennepepper, salt og pepper.
Serveres med ris, salat og nachos chips.