Hvordan tilberede Tulip Spareribs
Fremgangsmåte
Slow cooked spareribs i ovn
Hvis du ønsker å servere velsmakende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs for å unngå den lange tilbrednings- og steketiden. Den er allerede trimmet og ferdigstekt - og sammen med kjøttet får du vår favorittmarinade som smaker deilig, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Ta kjøttet ut av posen og ledd det i en ildfast form.
- Sett kjøttet inn i ovnen og påfør marinaden etter 15 min.
- Tilbered i ytterligere 10 min. og server!
Slow cooked spareribs på grillen
Spareribs er en favoritt for grillentusiasten, men veien til deilig, mør spareribs kan være lang. Med Tulip Spareribs tar det maks 10 min. for å oppnå saftige og møre ribs.
- Varm opp grillen.
- Ta kjøtet ut av posen og legg det direkte på grillen ved høy varme i ca. 5 min. på hver side.
- Påfør marinaden ca. halvveis under tilberedningen.
- Server!
Slow cooked spareribs i airfryer
Du kan enkelt tilberede Tulip Spareribs i en airfryer, hvis du ikke vil slå på ovnen eller tenne grillen.
- Legg spareribs i airfryeren. Du kan justere lengden på ribbene for å passe størrelsen på airfryeren.
- Sett airfryeren på 210°C. Tilberedes i 14 min.
- Serveres med ditt favoritt tilbehør.
Spareribs
Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen - skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
Se produkt