Indrefilet Honey and Herbs med bakte beter og poteter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Indrefilet Honey and Herbs med bakte beter og poteter

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 Tulip Indrefileter
  • 2 dl Fløte
  • 300 g Småpoteter
  • 150 g Rødbeter
  • 150 g Gulebeter
  • 150 g Polkabeter
  • 1 dl Akasiehonning
  • Frisk timian, hakket
  • Olje
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Start med å varme opp ovnen til 180 grader, ha kjøttet og kraften oppi en passe stor ildfast form.

Hell oppi fløte og stek i 15-18 minutter. La kjøttet hvile 5 minutter før det skjøres i 1 cm tykke skiver.

Skrell og del beter i passe skiver/biter, bland med nyvasket småpoteter, ha over olje, honning, frisk timian, salt og pepper. Blandes godt.

Bakes til alt er mørt, ca 25-30 minutter.