Lasagne med Pulled PorkLaget i airfryer
Ingredienser
Lasagne- 500 gram Tulip Pulled pork
- Lasagneplater
- 2 hvitløksfedd
- 1 rød chilli
- 1 boks tomatpure
- 2 bokser hakkede tomater
- 2 løk i terninger
- 1 pakke revet gulost
- 2 dl kjøttkraft
- Salt og pepper
- Olje til steking
- 60 g godt smør
- 60 g hvetemel
- 6,5 dl dl h melk
- 80 g revet ost
Fremgangsmåte
Pulled Pork:
Klipp opp posen som pulled pork ligger i, hell både kjøttet og kraften i en ildfast form.
Stek kjøttet i airfryer i ca. 15 minutter på 180 grader. Ta ut kjøttet etter 7-8 minutter, deretter vend pulled porken og la kjøttet steke i 7-8 minutter til. Mens kjøttet steker, lager du en god tomatsaus og en hvit ostesaus.
Når kjøttet er ferdig tar du det ut av formen og river kjøttet fra hverandre med 2 gafler.
Tomatsaus:
Stek løken blank. Tilsett chilibiter, finkuttet hvitløk og revet gulrot. Bland godt.
Ha oppi tomatpure, hakkede tomater og kjøttkraft. La det koke opp.
Smak til med sukker, salt og pepper.
La sausen småputre til kjøttet er ferdig i airfryeren. Når kjøttet er revet, hell oppi tomatsausen og bland godt.
Ostesaus:
Start med å smelte smøret. Tilsett mel og melk og la det småkoke i 4-5 minutter til melsmaken er kort bort.
Ha oppi ost og smak til med salt og pepper.
Lasagne:
Legg et lag med kjøttsaus i bunnen av en ildfast from som passer i airfryeren.
Legg deretter på lasgneplater og litt ostesaus. Gjenta denne prosessen 3 ganger.
Avslutt med ostesaus og topp med revet ost.
Stek lasagnen i airfryeren i ca 15 minutter på 180 grader.
La lasagnen stå i 5 minutter før servering. Server med en god salat.
Se hvordan du lager Pulled Pork i airfryer:
1. Klipp opp posen som Pulled Pork ligger i og ha kjøttet og kraften i en ildfast form.
2. Stekes i Airfryer i ca. 15 minutter på 180 grader. Ta ut kjøttet etter 7-8 minutter å snu det og stek i 7-8 minutter til.
3. Når det er ferdig, er det bare å ta ut formen og rive kjøttet med 2 gafler.
Tips og triks
OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.